Wat ons zo leuk maakt

Dat ben jij als deelnemer van de Aviation Group Teuge!

VRIJWILLIG

Deelname is geheel vrijwillig en vrijblijvend en je bent tot niets verplicht. Heb jij een idee voor een activiteit? Dan mag je dat zelf (evt. met hulp) organiseren en ben jij diegene die aan de knoppen draait en alles in goede banen leid. 

MISSIE EN VISIE

De missie en visie van Aviation Group Teuge is om enthousiaste mensen bij elkaar te brengen in een groep met een passie voor luchtvaart en luchtvaart gerelateerde zaken.
Middels een lidmaatschap van de groep neem jij deel aan diverse activiteiten die altijd leuk, gezellig en luchtvaart gerelateerd zijn.

SAMENHORIGHEID

Samen is leuker! De Aviation Group Teuge organiseert activiteiten ter leering en vermaak van en met elkaar. Denk hierbij aan lezingen, presentaties, fly-inn’s, groepsvluchten, barbecue’s en sociale bijeenkomsten onder het genot van een hapje en drankje.

HET TEAM

Het team bestaat uit luchtvaart liefhebbers die graag hun passie voor luchtvaart delen met anderen, zonder eigen belangen.
Er is dus geen moeilijk of streng bestuur met vele regels en statuten en ieder lid mag haar of zijn inbreng organiseren.

en nog leuker

VLIEG SIMULATOR

Simuleer een vlucht vanaf Teuge met diverse opdrachten. Leer vliegen, navigeren, radio communicatie en ga onderling de strijd aan met elkaar met leuke uitdagingen.

VLIEGEN

Een variatie aan vliegtuigen word door deelnemers via ons verhuurd. Als deelnemer profiteer jij van een gereduceerd (mee/vlieg)uurtarief op onze SEP of MLA toestellen.

VLIEGTUIG SPOTTERS

Vliegtuig spotters zijn natuurlijk dé ambassadeurs van de luchtvaart! Met veel kennis over vliegtuigen, fotografie en luchtvaarthistorie maken ook zij deel uit van de AGT.

LEER VLIEGEN

Zelf een vliegtuig willen besturen? Neem een proef les of haal je vliegbrevet. Ervaren instructeurs leren jouw met veel passie de fijne kneepjes om zelf een vliegtuig te besturen.